logo

Bel ons: (0516) 421 774
E-mail: info@garagedijkstra.nl
Leidyk 1-G
9243 WH Bakkeveen
(Bedrijventerrein Waskemeer)
 • Kleine

  Beurt

  Alhoewel de kleine beurt van auto's -wat het onderhoud betreft- steeds meer opschuift naar de grote beurt, zijn er toch verschillen. Uiteraard worden er bij de kleine beurt minder zaken gecontroleerd dan bij de grote beurt. Lees verder voor een overzicht van de werkzaamheden die aan uw auto worden uitgevoerd.

  meer info
 • Grote

  Beurt

  Wanneer een grote beurt uitgevoerd moet worden is afhankelijk van de belasting en de gereden kilometers. Van auto tot auto zullen de intervallen en sommige afstellingswaarden enigszins afwijken. Advies tot het uitvoeren van een grote beurt voor uw auto vind u in het instructieboekje. Bij twijfel kunt u bij ons informeren.

  meer info
 • APK

  Beurt

  APK is een verplichte keuring. Na goedkeuring krijgt u een keurings-rapport. Als uw auto wordt afgekeurd dan heeft u in elk geval twee maanden voor reparaties en herkeuring. APK geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig en onderhoudsvrij blijft. Regelmatig onderhoud blijft dus belangrijk.

  meer info
 • Winter

  Check

  Uw auto in optimale conditie laten brengen om het er zonder kleerscheuren vanaf te brengen in het onvoorspelbare, Nederlandse winterweer - dat is waarom de Wintercheck belangrijk kan zijn.

  Kom langs voor een wintercheck voor uw auto of neem contact op.

  neem contact op

Erkend reparateur