logo

Bel ons: (0516) 421 774
E-mail: info@garagedijkstra.nl
Leidyk 1-G
9243 WH Bakkeveen
(Bedrijventerrein Waskemeer)

Over ons

Sinds 1972 een allround garagebedrijf.

 

In 1972 is Automobiel -en bandenbedrijf Aldert Dijkstra opgericht. Het bedrijf houdt zich bezig met in- en verkoop van auto’s, nieuw en gebruikt en alle voorkomende reparatie en onderhoudswerkzaamheden voor alle merken auto’s.

Het vervoer dat vroeger gebruikt werd door Aldert Dijkstra

Het vervoer dat tegenwoordig door ons gebruikt wordt

Overgenomen in 2000

Sinds 2000 is het bedrijf overgenomen door beide zonen t.w. Keimpe en Wiebe Dijkstra.

Sinds 2000 is het bedrijf overgenomen door beide zonen t.w. Keimpe en Wiebe Dijkstra. Vanaf deze periode is Auto- en bandenbedrijf Dijkstra v.o.f. ontstaan als een jong en dynamisch bedrijf. Door het werken bij verschillende auto- en dealerbedrijven hebben wij de nodige kennis opgedaan van verschillende automerken waardoor wij allround zijn geworden. Zo doen wij allebeide de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Daarnaast doen wij alle voorkomende werkzaamheden. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel door de moderne apparatuur en de juiste instelling. Wij zijn allebei APK-keurmeesters en kunnen zowel benzine als dieselvoertuigen keuren.

Specialisme

Het in- en verkopen van banden, van minicar tot bedrijfswagens tot 3500 kg, is in de loop der jaren een specialisme geworden. Vele maten en merken zijn gewoon uit voorraad leverbaar. Door een grote bandenvoorraad en moderne apparatuur zijn wij in staat uw minicars, auto’s, bedrijfswagens tot 3500 kg, terreinwagens, caravans en trailers binnen no-time te voorzien van nieuwe banden. Ook overige banden voor quads, kruiwagen en skelters zijn bij ons verkrijgbaar. Wij leveren alle A-merk banden en B-merk banden. Vooraf spreken wij met de klant een all-in prijs af. Ons motto: "Klaar terwijl u wacht".

De werkplaats

Al jaren lang is Autobedrijf Dijkstra een universeel autobedrijf.

 

Hierbij is uw auto bij ons absoluut in goede handen, omdat wij over geavanceerde apparatuur, gereedschap en benodigde kennis beschikken.

In onze werkplaats kunt u terecht voor:

 

 

APK

Alle voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. APK inclusief viergastest en roetmeting.

 

Opslag

Winterbanden en winterbandensets. Opslag zomer/winterbanden. Levering van LM-velgen en stalen velgen. Alle personenwagenbanden, caravanbanden en aanhangwagenbanden.

 

Paxsystemen

Banden monteren en demonteren tot 26 inch en ook voor RFT- en paxsystemen. Electronisch tubeless ventiel inlezen. Stikstof vullen van banden.